Μεγαλουπόλεως 13 Αγ. Δημήτριος phonecontact +302109703589

Τα προφίλ αλουμινίου για συρόμενε φύλλα ντουλάπας αποτελούν την πλέον ιδανική λύση για τον χώρο σας. Η συρόμενη ντουλάπα με προφίλ αλουμινίου υπερτερεί σε αισθητική και λειτουργικότητα. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από ένα κατάλογο 180 αποχρώσεων και σε συνδυασμό με την χρήση υδραυλικών φρένων να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα της ψηφιακής εκτύπωσης σε γυαλί ή μελαμίνη για τα φύλλα της ντουλάπας σας. Μπορείτε να εκτυπώσετε τη δική σας φωτογραφία ή να διαλέξετε μέσα από τις 500 φωτογραφίες σε 10 κατηγορίες θεμάτων που σας προτείνουμε και ανάμεσα σε 5 προφίλ αλουμινίου P1, P2, P3, Rm002, K1.

Μηχανισμός κρεμαστής ντουλάπας τύπου volkswagen

Ο μηχανισμός τύπου Volkswagen είναι το πιο προηγμένο σύστημα για συρόμενες ντουλάπες αφού δίνει τη δυνατότητα στα φύλλα της ντουλάπας να έρχονται πρόσωπο όταν κλείνουν. Έτσι έχετε απεριόριστη πρόσβαση στη ντουλάπα σας χωρίς να παρεμβάλλεται προεξοχή πόρτας. Επίσης συνδυάζοντας τα φύλλα της ντουλάπας σας με ψηφιακή εκτύπωση έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αφού οι πόρτες της ντουλάπας σας έρχονται στο ίδιο επίπεδο. Έτσι το θέμα σας φαίνετε ενιαίο εξασφαλίζοντας μια μοναδική και πολυτελές κατασκευή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινες πόρτες ή πόρτες με αλουμινένιο πλαίσιο. Ιδανικό για κρεβατοκάμαρα, καθιστικό, σαλόνι καθώς και σε γραφεία, ξενοδοχεία, εκθεσιακούς χώρους. Όλα τα προφίλ μας διατίθενται σε 36 χρώματα ξύλου καθώς και σε 180 αποχρώσεις RAL.

Μηχανισμός κρεμαστής ντουλάπας βαρέως τύπου

Ο μηχανισμός βαρέως τύπου για κρεμαστή ντουλάπα με προφίλ Rm002 για συρόμενα φύλλα αποτελεί την ιδανικότερη λύση για βαριές και μοντέρνες κατασκευές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινες πόρτες ή πόρτες με πλαίσιο αλουμινίου και να τις επενδύσετε μα την ψηφιακή εκτύπωση της αρεσκείας σας. Ιδανική λύση για κρεβατοκάμαρα, καθιστικό, σαλόνι, υπνοδωμάτιο, καθώς και για γραφεία, ξενοδοχεία, εκθεσιακούς χώρους, καταστήματα. Ο μηχανισμός συνοδεύετε και με υδραυλικά φρένα για άψογη και πολυτελή λειτουργία. Όλα τα προφίλ διατίθενται σε 36 χρώματα ξύλου καθώς και σε 180 αποχρώσεις Ral.