Ψηφιακή εκτύπωση

Εκτύπωση σε γυαλί καθώς επίσης και σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών όπως μελαμίνη, plexiglass, p.v.c., mdf, kappa mount, kappa fix, γυαλί, ξύλο, φύλλα αλουμινίου, πολυκαρμπονικά, δίνοντας μια ανεξάντλητη ποικιλία εφαρμογών για πορτάκια κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, επενδύσεις τοίχων, διαχωριστικά χώρων, γυαλιά επιπλοποιίας, decor καταστημάτων, διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων διαφημιστικά, επαγγελματικά δώρα, επιγραφές, και πολλά άλλα δημιουργώντας μια μοναδική εμφάνιση στο χώρο σας, επιλέγοντας εσείς τη ψηφιακή εκτύπωση που προτιμάτε.

Διάλεξε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων

Η συλλογή μας αποτελείται από υψηλής ανάλυσης σχέδια που μπορούν να εκτυπωθούν πάνω σε κάθε επιφάνεια. Αν όμως δεν σου φτάνουν αυτά, μπορούμε να εκτυπώσουμε το δικό σου σχέδιο ή εικόνα!

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥ

Σχέδια ψηφιακής εκτύπωσης
Ψηφιακή εκτύπωση οροφής

Ψηφιακά εκτυπωμένη οροφή

Η εταιρεία MITSAKOS GLASS με την πολυετή εμπειρία της κατασκευάζει φωτιζόμενες οροφές ψηφιακής εκτύπωσης σε αμέτρητα σχέδια για όλα τα γούστα τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς και εκθεσιακούς χώρους. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό ακόμα και για τους ποιο απαιτητικούς πελάτες.

Πες μας την δικιά σου ιδέα!

Θέλουμε να ακούσουμε την δική σου ιδέα κατασκευής ή εκτύπωσης. Το προσωπικό μας έχει την εμπειρία να υλοποιήσει την κάθε σου ιδέα άμεσα!Μίλησε μαζί μας σήμερα και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!